Ofte-Stilte-Spørsmål

Generika skiller seg ikke i kvalitet fra originalene?

Generika har en kjemisk formel som er identisk med originaler, så de har samme terapeutiske effekt på kroppen. Ved å kopiere den eksisterende "oppskriften" betaler ikke legemiddelfirmaer store penger for et patent, så de har muligheten til å kutte ned på produktene sine. Sikkerheten og kvaliteten til generika etterlater ingen tvil, fordi de støttes av de relevante sertifikatene, som er utstedt av produsentens offentlige etater.

Jeneric facly original duplikat?

Hvis du vurderer den kjemiske sammensetningen av begge, viser det seg at de faktisk ikke er duplikater: den "terapeutiske kjernen" er generell og de vedlagte urenhetene er forskjellige. Urenheter på den terapeutiske påvirkningsprosessen gir ikke. Etter utløpet av patentbeskyttelsen selger det opprinnelige selskapet andre produsenter kun et halvfabrikat av sitt merke. Men produksjonens hemmeligheter åpner seg ikke. Mens produsenter blir trakassert og tenker på et halvfabrikat, er det kun den originale medisinen som selges i apotek. Så snart produsentene klarte å lage analoger - dukker generika opp i hyllene i apoteket.

Hva trenger jeg å vite om forberedelsene dine?

Preparater bidrar til forekomsten av ereksjon bare i nærvær av seksuell opphisselse! Ikke ta mer enn én tablett per dag. Følg doseringen og kontraindikasjonene.